Archive‎ > ‎

Gallery 4


Initial preferred sketch idea for long house ... London

     

     

    
Extension & reorganisation of an existing dwelling ... London
  
 
   Existing Plan - Not to Scale

  Proposed Plan - Not to Scale
       

This layout came about due to the narrowness of the site and where the scale of the neighbouring builds had built to the full width of their plot.  This clients brief indicated that they wanted to be able to walk around, be surrounded by their garden and not within touching distance of their neighbours. 

   
    
        
Illustration of external finishes for new extension and upgrading of existing house (in collaboration with Simon Capriotti of Capriotti design).  This achieved full planning permission with minor amendments.  Building Regulation and construction information has now been produced locally for the next stage.